Szolgáltatások

Teljes körű szülészeti és nőgyógyászati ambuláns ellátás kórházi háttérrel:

Kórház:

Szent János Kórház, Szülészet-nőgyógyászati osztály, Budapest, 1125, Diós Árok 1-3. (www.szenjanosszuleszet.hu)

Szülészet-nőgyógyászati osztályunk a szakmai hierarchia legmagasabb szintjén akkreditált intézmény. Budapesten az egyetlen kórház, ahol nemcsak koraszülött intenzív ellátó részleg - ahol a legkisebb súlyú koraszülötteket és legnehezebb eseteket is kezelni képesek (PIC) - de külön koraszülött osztály, gyermekosztály, gyermeksebészet is működik. A főváros, de az ország területéről is küldik osztályunkra az extrém kis súlyú koraszülőket, valamint a problémás eseteket. A korszerűen kialakított, légkondicionált, egy ágyas, fürdőszobás, WC-s, LCD tévés, HIFI-s szülőszobáink nemcsak szakmailag magas szintű, de otthonos, komfortos körülményeket nyújtanak ahhoz, hogy a szülés élménnyé válhasson.

Nőgyógyászati tevékenységünk lényegében a kiterjesztett onkológiai műtétek kivételével a szakma teljes spektrumát felöleli, kifejezett endoscopos profillal. Ennek megfelelően speciális endoscopos szakképesítést szereztem a Magyar Nőgyógyászak Endoscopos Társasága által létrehozott képesítő vizsgán, továbbá a Nemzetközi Nőgyógyászati Sebészeti Akadémia (European +heAcademy of Gynecological Surgery) minősítő rendszerében is.Rendelő

Minden egyes nőgyógyászati és terhes vizsgálat egyben kivétel nélkül ultrahang vizsgálatot is jelent a rendelőmben, azaz minden nőgyógyászati vizsgálat során történik hüvelyi ultrahang vizsgálat GENERAL ELECTRIC VOLUSON (2022-es) tipusú négy dimenziós Color Doppler ultrahang készülékkel. Speciális ultrahangos szakképesítésemet Magyarországon az elsők között szereztem meg (B41-es sorszámmal), melyet a Magyar Szülészet – Nőgyógyászati Ultrahang Társaság szabályai szerint évente megújítok. A The Fetal Medicine Foundation (jártassági nyilvántartási számom: ID.No. 46 500) képesítésével is rendelkezem, speciális nemzetközi licenccel genetikai szűrővizsgálatok végzésére (pl. 12 hetes genetikai szűrés akkreditált nyaki redő, orrcsont stb. vizsgálattal). Szülészet-nőgyógyászatból külön ultrahang szakvizsgám van (licencvizsga).


Rendelőm HPV és CHLAMYDIA szűrőközpont.

A cytológiai vizsgálatokat az MD Mikroszkópos Diagnosztikai Kft. végzi Vass László Dr., PhD., FIAC szakmai vezetésével.

A hüvelyváladék vizsgálatokat a Szent János Kórház Synlab Laboratórium végzi, szerződés alapján (www.synlabhungary.hu).

A HPV tipizálást és a PCR vizsgálatokat (chlamydia, ureaplasma, mycoplasma, gardnerella, gonorrhoea, herpes, stb.), valamint a Leiden mutáció (trombózis hajlam) kimutatását a SYNLAB/Genoid Molekulárbiológiai Laboratórium végzi.

A rákszűrés leletéről a betegeink minden esetben személyes értesítést kapnak.

Minden általunk végzett vizsgálat lelete, és azok eredményei megtekinthető az EESZT rendszerben az ügyfélkapun keresztül.